Zoek
Zoek

Sportverkiezing en Frühschoppen

Zaterdag barsten de Zomerfeesten van FC Berghuizen weer los. Muziek en activiteiten in de feesttent op de parkeerplaats en veel sport en spel op en rond de velden.
Een archieffoto van de winnaars van een eerdere sportverkiezing. Foto: FC Berghuizen
Het is alweer de 44e editie van het wijkfeest, waarvan de organisatie berust bij FC Berghuizen. Een van de hoogtepunten is de verkiezing van sportman, sportvrouw en sportploeg op de zaterdagavond. Zondagmorgen is het feest voor de bewoners van de verzorgingshuizen. De Bonkenbargkapel verzorgt in de tent voor hen en andere belangstellenden een Frühschoppen.
Teams uit Nederland en Duitsland doen zaterdag me aan een jeugdvoetbaltoernooi. ’s Middags wordt er gevolleyald en zondag vindt het bekende DRAP-toernooi plaats. Op maandagavond is het inmiddels  een traditie dat teams van horecabedrijven het op de voetbalmat tegen elkaar opnemen in een toernooi.
Kinderen kunnen zondag meedoen aan een talentenjacht en voor de jongste jeugd is er een springkussen. Tijdens de Zomerfeesten wordt opgetreden door Monique Heegen, de band Heer en Meester en dj Zombie. Alle programmaonderdelen, zo benadrukt de organisatie, zijn gratis toegankelijk.
 
Informatie: www.zomerfeestenberghuizen.nl.