Zoek
Zoek

Kerst in het Park

Door alle kramen en activiteiten te concentreren rond boerderij Stakenboer moet Kerst in het Park komende zondag 15 december extra sfeervol en gezellig worden. Aan mooie kerstnummers zal het niet liggen. Die komen van de band Johnny Teardrop & The Tissues.
De werkgroep Zuid-Berghuizen heeft alle voorbereidingen getroffen om er een sfeervol kersttreffen voor de hele wijk van te maken. Van 13.00-17.00 uur staat de kerstmarkt op het programma, met als een van de hoogtepunten vanaf 15.30 uur de opvoering van het kerstspel (levende kerststal) door kinderopvang Columbus jr. Maar het programma is veel uitgebreider. Vanaf 13.30 uur treedt een kinderkoor op, uiteraard met kerstliedjes. Om 14.00 uur begint een speurtocht voor de kinderen in het park. Natuurlijk zijn er kraampjes met Glühwein en de klootschieters van De Toekomst bakken als vanouds baklever en bloedworst als dank voor al het oud papier, dat de inwoners van onze wijk altijd klaarzetten voor de vereniging.
Wafels en kniepekes worden gebakken door Columbus jr. De opbrengst is dit keer voor Zuid-Berghuizenaar Gerard Kuiper, die rolstoelen levert en repareert voor kinderen met een beperking in Suriname. Veel verkoopkramen met leuke spulletjes, schapen, ezels, herders en engelen zullen volgens de organisatoren niet ontbreken, evenmin als een lekker braadworstje. Verder zal de klank van de midwinterhoorn regelmatig zijn te horen. Kerst in het Park is een samenwerkingsproject van de Werkgroep Berghuizen met ondersteuning van de Breedwijspartners Impuls, basisschool De Leemstee en Columbus jr.
Natuurlijk zijn alle wijkbewoners welkom om elkaar in de sfeer van Kerstmis te ontmoeten.