Zoek
Zoek

KV De Toekomst team C kampioen

Het oudste jeugdteam van KV De Toekomst is zondag kampioen geworden. Het team speelt in de C-klasse van de Landelijke Veld Competitie van de Nederlandse Klootschietbond.
Op de voorlaatste competitiedag stond de ploeg van De Toekomst één punt voor op nummer twee Nooit Gedacht. De laatste wedstrijd uit in Beuningen moest dus met 0-3 worden gewonnen om kampioen te worden. De eerste en tweede ronde bevatten lange schoten en de winst ging dus vrij gemakkelijk naar De Toekomst. De derde ronde maakte KV Beuningen het de jeugd van De Toekomst moeilijk. Toch werd de spannende wedstrijd winnend afgesloten en wist KV De Toekomst het laatste punt ook mee te nemen naar de baan en het clubhuis aan het Lossers Voetpad in Zuid-Berghuizen.
Het kampioensteam bestaat uit Branco Verboom, Thijmen Verboom, Myron Oude Nijhuis, Bente Oude Nijhuis en Laura Verboom. Astrid Verboom, Ronny Verboom en Ben Siers zijn de begeleiders van de kampioensploeg.
 
Hallo Berghuizen  feliciteert de trotse kampioenen van harte. Geweldig dat jullie de aloude en mooie klootschietsport zo uitdragen.