Zoeken
Zoeken

KV Vooruitzicht levert vijf trotse kampioensteams

Wat een enorme prestatie heeft KV Vooruitzicht geleverd in het 50-jarige jubileumjaar. Zowel de jeugd, het 1ste, 4de, 6de en 7de team wisten genoeg punten te behalen om het kampioenschap in de wacht te slepen.  
De jeugd schoot dit jaar in klasse B en wist alle wedstrijden te winnen. Hierdoor werd deze ploeg al één wedstrijd voor het einde van de competitie kampioen. Met uiteindelijk vijf punten voor op de nummer twee mocht het feest dan ook echt gevierd worden. In dit team zitten: Max Oude Engberink, Evy Oude Engberink, Bram Schopman, Dean Wekking, Guus Hoogstra en Jelle Reinink. 
Ook het 1ste team wist alle wedstrijden te winnen. De ploeg wist genoeg punten te  verzamelen, waardoor de tegenstanders al op tijd in de competitie door hadden dat Vooruitzicht niet meer te verslaan was. Uiteindelijk stond het eerste zelfs negen punten voor op de nummer twee. Met dit resultaat promoveert het eerste naar de hoofdklasse. In dit team zitten: Rene Nieuwhuis, Mathieu Blenke, Bart Polhuis, Bas Ankone, Mirco Breuker, Luc Mensink, Max Oude Engberink, Sam Kolmschate en Maurice Klieverik. 
Het 4de team had de laatste wedstrijd nog twee punten nodig om zich te mogen laten kronen  tot kampioen. Het vierde moest gooien tegen de nummer drie en dus werd het nog een spannende wedstrijd. In dezelfde klasse moest het 5de team gooien tegen de nummer twee, dus de hoop was dat het vijfde daar nog een aantal punten weg kon snoepen. Het vierde won met 2-1 en het vijfde pakte alle drie punten af van de nummer twee. Hierdoor werd het kampioenschap nog redelijk  gemakkelijk met vier punten voorsprong binnengehaald. In dit team zitten: Jeanique Breuker, Lars Ankone, Rene Breuker, Tonnie Ankone, Finn Gervink, Kelvin Hemme, Nick Wekking, Evy Oude Engberink en Linda Hemme. 
Ook het 6de team moest nog één punt halen om het kampioenschap veilig te stellen. Zij moesten het opnemen tegen de nummer twee, de directe concurrent. Het zesde hield het hoofd koel en schoot een goede wedstrijd. Met een 2-1 winst mag de ploeg zich met vier punten voorsprong kampioen noemen. In de competitie bleef het zesde ongeslagen. In het team zitten: Peter Nordkamp, Guus Lemmink, Robert Vos, Leo Nordkamp, Benno Monfils, Gerald Velthuis, Harold de Wolde, Dennis Mensink en John Bergink. 
Als laatste werd het 7de team van KV Vooruitzicht kampioen met vijf punten voorsprong op de nummer twee. Het zevende bestaat uit Jan Geisink, Guus Goosink, Rene Lemmink, Haiko Pierik, Toon Peters, Marcel Haring, Marcel Oude Engberink, Jeroen van Straaten, Gerard Luttikhuis en Erik Schopman. 
Naast de kampioenshuldiging zette Vooruitzicht zes jubilarissen in het zonnetje, die vanaf de oprichting, dus maar liefst 50 jaar, lid zijn. Dit zijn: Gerard Luttikhuis, Roy Luttikhuis, Leo Nordkamp, Bennie Beuvink, Gerard Klieverik en Toon Klieverik. Daarnaast werden zeven jubilarissen gehuldigd vanwege hun 40-jarig lidmaatschap: Rene Lemmink, Guus Goosink, Maurice Klieverik, René Olde Riekerink, Roy Kuipers, Nick Wekking en Peter Nordkamp.