Zoek
Zoek

Nieuwe site muziekkoepel in het park online

Zondag 30 april om 13.30 uur is het openingsconcert van dit seizoen op de Oldenzaalse muziekkoepel in Park Stakenkamp. De eer het spits af te bijten is aan de gerenommeerde Bonkenbargkapel uit de Boeskoolstad.
Een betrokken en vakkundige wijkbewoner zette afgelopen week zelf gemaakte leuningen op de twee brede koepeltrappen. Waarvoor grote dank!
Boerderij Stakenboer is tijdens het concert geopend. Bezoekers kunnen zowel binnen als op het buitenterras van koffie, thee of een drankje genieten, buiten met zicht op het podium. Ook op het gazon voor de koepel komen zitjes, waar tientallen liefhebbers van Böhmische,  Moravische en lichte muziek kunnen plaatsnemen. De entree voor het optreden is vrij, maar een vrije gift wordt op prijs gesteld.
 
We hebben een nieuwe website gebouwd. www.muziekkoepeloldenzaal.nl
Alle activiteiten worden hierop vermeld. Via de balk bovenin kom je op Facebook en Instagram. Helpen jullie ons allemaal de site en met name ook de Facebookpagina van de muziekkoepel een brede bekendheid te geven? Dat wordt zeer op prijs gesteld. Het nu bekende programma is erop vermeld en site en Facebook worden telkens geactualiseerd.
 
De trappen van de muziekkoepel hebben afgelopen week trapleuningen gekregen. Om niet en met veel enthousiaste gemaakt en geplaatst door een betrokken en vakkundige wijkbewoner. Dit is voor de veiligheid van optredende muzikanten en artiesten en de medewerkers van de koepel. Maandag 24 april legt de gemeente nog een extra stukje straat aan, zodat je altijd met droge voeten van de boerderij naar de koepel kunt komen en omgekeerd. Vrijwilligers hebben zaterdagmorgen al 1.200 klinkers neergelegd langs het uitgezette tracé voor het pad.