Nog plek symposium met Ron Jans

Trainer Ron Jans en technisch directeur Jan Streuer van FC Twente zijn de hoofdgasten tijdens het synposium dat het 75-jarige FC Berghuizen vrijdagmiddag 24 juni houdt op diverse locaties in de wijk. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar.
Acht partijen uit de wijk hebben de handen ineengeslagen om op deze vrijdagmiddag een unieke bijeenkomst te organiseren. Op locaties in de wijk en op het sportpark worden informatieve en inspirerende sessies gehouden, waar iedere deelnemer er twee van meekrijgt. De inhoud van de sessies verschilt, maar gaan allemaal over de komende 25 jaar. een inspirerende blik in de toekomst dus! Na deze sessies is er bij FC Berghuizen een centraal forum.
Dit forum zal in het licht staan van FC Twente met onder andere technisch directeur van FC Twente Jan Streuer en hoofdtrainer Ron Jans achter de tafel. ‘Een garantie voor een goed gesprek en inspiratie’, aldus de organsatoren.
Afsluitend is er, zoals bij een symposium hoort, een netwerkborrel. Voor de deelnemers zijn er koffie, consumpties en hapjes. Het wijksymposium begint om 15.00 uur en zal rond 18.30 uur afgelopen zijn. 
Het wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Oldenzaal, GGD Twente, Home Makelaars, Sportsinnovator, Carintreggeland, Louis Huttenhuis en Kansrijk Berghuizen.
 
Als lezer van Hallo Berghuizen maakt ook u kans te kunnen deelnemen aan dit evenement.
 
Stuur dan zo spoedig mogelijk een email aan wijksymposium@fcberghuizen.nl
Op grond van volgorde zullen de nog beschikbare plekken vergeven worden.