Trouwe leden Toekomst in het zonnetje gezet

Zeven leden van KV De Toekomst zijn tijdens het jaarfeest in het zonnetje gezet omdat ze een jubileum te vieren hadden. Onder hen Albert Olde Weghuis, die al 75 jaar is aangesloten bij de club van het Lossers Voetpad.
Een deel van de jubilarissen van KV De Toekomst, v.l.n.r. Marcel Siemerink, Gerard Damink, Willie Lössbroek, Gerrit uit het Broek en Albert Olde Weghuis. 
Het was voor het eerst sinds Corona dat De Toekomst weer een jaarfeest kon houden. In de goed gevulde kantine zette de voorzitter de trouwe leden in het zonnetje en overhandigde de daarbij behorende versierselen. Richelle Ter Heege-IJland en Bertil Velthuis ontvingen een oorkonde omdat ze 25 jaar lid zijn. Gerrit uit het Broek, Gerard Damink en Marcel Siemerink ontvingen een zilveren speld vanwege hun 40-jarig lidmaatschap.
Een gouden speld was weggelegd voor Willie Lössbroek vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap. De laatste jubilaris, al in het bezit van een gouden clubspeld, was het erelid Albert Olde Weghuis vanwege zijn 75 jaar trouwe dienst aan de vereniging in Zuid- Berghuizen.
Albert Olde Weghuis, 75 jaar bij de klootschietsport.