Zoek
Zoek

OHV’ers vinden gestolen kluis

Bij het schoonmaken van de oevers van de Stakenbeek vonden vrijwilligers van de Oldenzaalse Hengelsport Vereniging (OHV) tot hun verrassing een kluis in het water. Ze alarmeerden meteen de politie. De kluis bleek gestolen, maar bevatte geen grote hoeveelheden geld.
In de kluis bevonden zich vooral persoonlijke spullen van de eigenaar, zoals een horloge, een rekenmachine en wat documenten. Aan de hand van deze persoonlijke spullen kon de politie de eigenaar achterhalen. Deze werd ter plekke gebeld en verscheen even later ten tonele om zijn gestolen spullen op te halen. Case closed.
H Nu de Coranamaatregelen enigszins versoepeld zijn mag de Oldenzaalse Hengelsport Vereniging weer trainingen houden om het wedstrijdvissen niet te verleren. De eerste training gaat aanstaande zondag van start en vind onder andere  plaats aan de Stakenbeek. Een goede reden om met name de oeverkanten vrij te maken van obstakels, zoals takken die in het water terecht gekomen zijn. Dat daarbij een gestolen kluis zou worden aangetroffen kon niemand bevroeden.