Zoek
Zoek

Optocht van De Leemstee

Vrijdag 14 februari vindt de jaarlijkse carnavalsoptocht van Zuid/Berghuizen plaats. Vanaf 12.30 uur trekt er vanuit basisschool De Leemstee een bonte stoet door de straten van onze wijk. De deelnemers hopen op grote belangstelling langs de weg. U komt toch ook kijken?
De route is als volgt: Helmichstraat, Stakenkamplaan, Burgemeester Wallerstraat, Reigerstraat, Meeuwenstraat, Jan Steenstraat, Hobbemastraat, Rembrandstraat.
 
Woont u aan de route, dan zou het fantastisch zijn als uw huis vrolijk versierd is en er een gezellig muziekje op staat. Ook is het vriendelijke verzoek om geen auto’s langs de route te parkeren, zodat er maximaal ruimte is voor de wagens. De optocht is een onderdeel van het grote carnavalsfeest in De Leemstee.
 
  • De schooltijden zijn deze dag gewijzigd:
  • groepen 1 en 2: 9.30-13.15 uur
  • groepen 3 t/m 8: 9.30-14.15 uur
 
’s Ochtends is er op school een gezamenlijk programma voor alle leerlingen. Onder de titel ‘De Leemstee’s Got Talent!’ kunnen de kinderen laten zien wat ze aan talenten in huis hebben. Na het traditionele broodje runderknakworst verplaatst het feest zich naar buiten. Onder begeleiding van de leerkrachten nemen alle leerlingen deel aan de optocht. Ouders en verzorgers zijn ook van harte welkom om mee te lopen. Voor de origineelste loopgroepjes en fraaist versierde wagens zijn er weer mooie prijzen te winnen. Na afloop vindt in de hal van Breedwijs de prijsuitreiking plaats en luiden de leerlingen met een megalange polonaise de voorjaarsvakantie in.