Zoek
Zoek

Plaatjesalbum gepresenteerd

De jeugd stond er meteen voor in de rij, de plaatjesalbums van FC Berghuizen. Zaterdagmiddag werden ze gepresenteerd voor Albert Heijn op het winkelcentrum Zuid-Berghuizen, onder meer door voorzitter Wim Olde Kalter van de 75-jarige voetbalclub en voorzitter van de jubileumcommissie Joachim Wissink.
Ook Roderik Snijders van slijterij De Smorre was er bij. Bijgaand fotoalbum geeft een mooie impressie van de aanbieding. De actie duurt vijf weken en zaterdag 2 juli is er een ruilochtend/middag op het winkelcentrum, zodat ieder kind zijn of haar boek vol kan krijgen. Alle jeugdleden van FC Berghuizen zijn individueel op de foto gezet, vanaf de Groenlinkjes tot aan de jongens onder 19. Daarnaast is er van elk team een teamfoto gemaakt. De individuele foto’s moeten gespaard worden, de teamfoto’s zijn al in het boek gedrukt. Daarnaast staan alle seniorenelftallen ook met een teamfoto in het boek.
De boeken kunnen gekocht worden bij FC Berghuizen voor € 5 per boek. De plaatjes kunnen bij de winkeliers op winkelcentrum Zuid-Berghuizen gespaard worden; bij elke € 10 aan boodschappen krijgt men een pakketje met vier portretfoto’s van de voetbaljeugd.  

Foto’s: Gerald Velthuis.