Zoeken
Zoeken

The Days After: lekker bandmiddagje op de koepel

Met de achtkoppige band The Days After van Oldenzaler Herman Riekhoff wordt zondagmiddag het ontmoetingsevenement Gastvrij Oldenzaal afgesloten. Lekkere dansbare muziek uit de jaren zestig en zeventig met een uitstapje naar de jaren tachtig.
Het optreden met licht en geluid van de professionele soundstudio MDW van Melvin de Winter uit Denekamp begint om 15.00 uur. The Days After speelt twee sets van drie kwartier. In de pauze is er een optreden van de voorstellingsgroep van het Oldenzaalse Jeugdcircus Tubantino. 
 
De Band van Levon Helm, maar ook veel andere 60’er jaren bands zoals The Kinks,  The Rolling Stones en Joe Cocker vormen de inspiratie, maar ook Robbie Williams, Mink DeVille, Eric Clapton en The Eagles zitten in het repertoire.
 
Het wordt mooi weer en vast net zo gezellig als de eerste bandjesmiddag zondag 28 april. Sluit de zondagmiddag gezellig af in Park Stakenkamp. Terras aanwezig. Een biertje, wijntje of frisje vanuit boerderij Stakenboer. Gastvrij Oldenzaal wordt mede mogelijk gemaakt door het Rabo Coöperatiefonds en de Geldermanstichting.
 
Band The Days After.
Zondag 23 juni van 15.00-17.00 uur.
Locatie: Oldenzaalse muziekkoepel in Park Stakenkamp.
Entree gratis.
Slaggitarist Herman Riekhoff uit Oldenzaal.