Zoek
Zoek

WBO vraagt: bedenk een naam

WBO Wonen bouwt aan de Burgemeester Storkstraat een complex met 21 appartementen. Op deze locatie zijn eind vorig jaar de gebouwen van de voormalige bakkerij Huiskes gesloopt. De appartementen worden naar verwachting opgeleverd in oktober. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de fundering en een stevige bodem.
WBO Wonen wil het gebouw een naam geven. Een naam die past bij de locatie, bij Zuid-Berghuizen en bij het pand. Inwoners van Zuid-Berghuizen worden uitgenodigd hierover mee te denken. Weet u een passende naam voor het gebouw? Laat het dan weten!
U kunt de naam, voorzien van een motivatie tot en met 13 maart aanleveren bij WBO Wonen via het algemene mailadres info@wbowonen.nl. Wie weet prijkt straks de door u bedachte naam op de gevel van het pand.
 
Bekendmaking
 
Donderdag 4 april wordt de naam, tijdens de onthulling van het bouwbord, bekend gemaakt. De bedenker van de naam wordt hiervoor uitgenodigd.
Het gebouw wordt een duurzaam, geheel gasloos, wooncomplex. De appartementen worden all-electric uitgevoerd. De toekomstige bewoners verbruiken in all-electric woningen minder energie. Ook wordt de woning op andere manieren verwarmd dan met aardgas. De appartementen zijn dus goed voor het milieu en voor de portemonnee. In Zuid-Berghuizen is dit het eerste appartementencomplex met lift. De appartementen zijn daarom geschikt voor ouderen.