Zoek
Zoek

NLdoet in Park Stakenkamp

Opnieuw steken tientallen mensen zaterdag 16 maart de handen uit de mouwen tijdens NLdoet in Park Stakenkamp. Samen geven zij tijdens deze landelijke actiedag het park weer een schoonmaakbeurt. Kom je ook helpen?
Het mooie na enkele jaren ervaring is dat partijen zich al ruim van tevoren aanmelden. Zoals het IVN-Oldenzaal-Losser en de lokale afdeling van het CDA. De politieke partij met veel stemmers in Zuid-Berghuizen snoeide vorig jaar nog de hortensia’s rond Stakenboer. Het IVN maakt van NLdoet in Park Stakenkamp dit jaar een publieksactiviteit, dat wil zeggen dat zijn via de (sociale) media iedereen uitnodigen een paar uur te komen helpen. Gehoopt wordt uiteraard ook weer op de spontane medewerking van de buren van het park, de groep Berghuizen in Beweging en de mensen van Kansrijk Berghuizen.
 
De afgelopen edities zagen het Fun Court, de vlinderhof maar ook het hele park er na de onderhoudsbeurt weer spik en span uit. De aanwonenden van het park krijgen deze week een briefje met een uitnodiging te komen helpen in de bus. De gemeente zal net als voorgaande jaren het gereedschap leveren en het afval afvoeren. Impuls helpt te zorgen voor de inwendige mens en vanuit Kansrijk wordt gezorgd voor een grote pan soep en een consumptie voor de harde werkers.
Iedereen is welkom te komen helpen. Zaterdag 16 maart graag klokslag 9.00 uur melden in Stakenboer.
 
Programma:
 
9.00 uur verzamelen in Stakenboer met koffie.
9.15 uur uitleg en verdelen werkzaamheden, daarna aan de slag.
10.45 uur koffie en krentenbrood in de boerderij.
11.00 uur weer aan de slag.
12.30 uur soep en een consumptie in  de boerderij.