Zoeken
Zoeken

ZomerStart in het park met muziek en circus

Een lekker zomeravondje bij de Oldenzaalse muziekkoepel. En zangeres Renee Schepers live haar prachtige lied ‘Dit is thuis’ over Zuid-Berghuizen zien en horen zingen. Liefhebbers van muziek en performance kunnen het woensdagavond 21 juni meemaken tijdens de ZomerStart in Park Stakenkamp.
Meteen om 19.30 uur bijt Renee Schepers op de koepel het spits af. Ze zong haar lied voor het eerst op het gala van de 55-jarige carnavalsvereniging De Spanvöggel. Na haar volgen jeugdband De Drumsticks van Kaliber Kunstenschool, het jeugdcircus Tubantino dat tussen 19.30 en 21.15 uur net als De Drumsticks twee keer optreedt, de Blauwe Kom met een gedicht en een verhaal, Twents Zilver met muziek en een verhaal door Manon Schreurs en Kevin Storms en zangeres Noëlle Vaanholt, die het programma om 21.00 uur afsluit.
 
Er zijn bankjes om te zitten maar neem gerust je eigen kleedje of stoeltje mee en vooral iets lekkers om te knabbelen. De naast de koepel gelegen boerderij en huiskamer van de wijk Stakenboer is door de medewerking van Impuls open voor een lekker drankje.
 
ZomerStart op de muziekkoepel. Woensdag 21 juni, 19.30-21.15 uur. Entree gratis. Een vrije gift is welkom.