Nationale Burendag

op dinsdag 06 augustus 2019
Zuid-Berghuizen doet zaterdag 28 september net als vorig jaar mee aan de Nationale Burendag. Wijkbewoners kunnen komen helpen in park takenkamp en op het schoolplein van De Leemstee.

Bedoeling is dat er van 9.00-13.00 uur wordt gewerkt. Er wordt begonnen met een kop koffie in Stakenboer. Daar wordt het werk verdeeld. De gemeente zorgt voor gereedschap. Ter afsluiting is er soep en natuurlijk wacht een consumptie voor de harde werkers. Programmaonderdelen zijn zo goed als zeker opruim- en schoonmaakwerkzaamheden in het park en op het Fun Court, het poten van biologische tulpenbollen in de vlinderhof, het plaatsen van een picknickbank nabij de natuurlijke speeltuin in het park, het opknappen van speeltoestellen en mogelijk het realiseren van een zitbank voor de kinderen van basisschool De Leemstee.                                                    

Elk jaar komen veel mensen helpen, waaronder leden van het IVN, het CDA Oldenzaal maar ook buurt- en wijkbewoners. Wie wil komen helpen kan zich opgeven via info@halloberghuizen.nl en ontvangt dan automatisch nader bericht.

Informatie: Zaterdag 28 september 9.00-13.00 uur Nationale Burendag in Park Stakenkamp.

Deel op Facebook

Nieuws automatisch ontvangen?

Volg onze Facebook pagina.