Zoeken
Zoeken

Columbus Junior bakt voor Kika

Een gezond kind heeft wel 100 wensen. Een ziek kind maar 1…
Daarom gaat een groot aantal kinderen van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang in de wijk bakken voor Kika. Samen met ouders en pedagogisch medewerkers gaan ze komende week enthousiast aan de slag en brengen ze lekkernijen zoals broodjes, taart(jes), cupcakes, wraps en koekjes in voor de verkoop. De opbrengst komt geheel ten goede aan KiKa, Kinderen Kankervrij. Deze stichting heeft als doel om de genezingskans van kinderen met kanker te verhogen naar 95%.
De verkoop vindt plaats op donderdagmiddag 12 maart. Vanaf 14 uur kunt u voor de heerlijke baksels terecht bij kinderdagverblijf en BSO De Schuit in Breedwijs. Bij mooi weer staan de kraampjes buiten op beide schoolpleinen.
De bakactie maakt deel uit van een landelijke actie ‘Koekiemonsters bakken voor Kika.’ Naar het idee van ‘Heel Holland bakt’ worden een maand lang lekkere en gezonde dingen gebakken. De eerste editie van de actie was al een groot succes. Dit jaar hoopt Columbus Junior het bedrag van 270 euro te overtreffen.
 
Doneren via de actiepagina is ook mogelijk, via de link: 
www.actievoorkika.nl/de-schuit-kdv-en-bso-van-columbus-junior-bakken-voor-kika

Tekst: Felix