Zoeken
Zoeken

Drie op een rij tussen Wever en Spoorstraat

Ontwikkelaar Janssen de Jong heeft al weer een tijdje terug in het project ’t Balderijck tien grondgebonden woningen en twaalf appartementen opgeleverd. De appartementen staan op de hoek met de Bisschop Balderikstraat. Daarmee is deze ontwikkelaar nog lang niet uitgebouwd.
In de volgende fase namelijk worden op dit moment in het verlengde van appartementencomplex nummer een nog twee appartementencomplexen gebouwd.  En  daarmee is sprake van drie op een rij. Alle woongebouwen zijn ontworpen door architect John Ve;lthuis uit Oldenzaal. 
Qua architectuur lijken de beide complexen waarmee nu begonnen is, sprekend op het al bestaande gebouw. Alle appartementen zijn gasloos en mede door een goede, hoogwaardige isolatie erg energiezuinig. Verwarming gebeurt door middel van een eigen warmtepomp, die van energie voorzien wordt door zonnepanelen.
In totaal worden er in beide gebouwen 27 appartementen gerealiseerd, 13 koop en 14 huur. De koopappartementen zijn inmiddels via makelaarskantoor Kock en Van Benthem allemaal verkocht. De huurappartementen zijn aangekocht door Newomij uit Naarden. Dat is een particuliere vastgoedonderneming, die richt zich op verhuur in het middensegment.
Het duurt nog even voordat beide gebouwen gereed zijn en de appartementen betrokken kunnen worden. Dat wordt ergens in het derde kwartaal van 2021. Als je echt belangstelling hebt, kun je je nu al aanmelden. Dat kan bij makelaarskantoor Euverman & Nuyts in Hengelo.
Vanaf eind 2020 wordt begonnen met de daadwerkelijke verhuur.
De huurprijs kan variëren. In ‘t Balderijck geldt een huurprijs vanaf 825 euro per maand exclusief servicekosten.
Als algemene richtlijn om te kunnen huren hanteert Newomij een inkomensnorm. Het bruto maandinkomen moet in ieder geval gelijk zijn aan minimaal vier maal de kale huurprijs. Een eventueel tweede inkomen wordt in de meeste gevallen voor de helft meegenomen in de inkomensnorm.
 
Tekst: Hennie Maartens.
 
Klik op onderstaande link om van een bewoner te vernemen hoe het is in een appartement in ’t Balderijck te wonen. Bron: Janssen de Jong Projectontwikkeling.
 
https://www.tbalderijck.nl/nieuws/familie-boerrigter-geniet-volop-in-hun-nieuwe-appartement