Zoek
Zoek

Drukte verwacht bij wijkraadpleging

De 
´Mijn buurvrouw heeft laten weten dat ze komt. Ze vindt het een goed initiatief dat inwoners van Zuid-Berghuizen kunnen aangeven wat ze voor de toekomst van hun wijk belangrijk vinden.’ Een van de adviseurs van Kansrijk Berghuizen, de initiatiefnemer voor de wijkraadpleging, vertelde dit vrijdagmiddag. Hopelijk tonen veel meer oudere en jongere wijkbewoners zich betrokken bij de toekomst van onze wijk.
 
Onder leiding van gespreksleider John Overmeer kan woensdagavond over veel thema’s een mening worden gegeven. Van wonen en bouwen tot zorg en winkelen en van verkeer en een mogelijke toekomst van de kerklocatie tot het zorgen voor meer icoontjes in de wijk. De gemeente, Buurtinitiatieven en Impuls maken de avond financieel en facilitair mogelijk. De inloop is vanaf 19.00 uur.
Naast burgemeester Patrick Welman zullen alle leden en adviseurs van Kansrijk aanwezig zijn, als ook bestuursdelegaties van de organisaties en clubs uit de wijk. Maar ook en vooral hopen we op de gewone inwoners, de mensen die onze wijk boeiend en leefbaar maken en er elke dag zijn. Zeker zijn de leden van de initiatiefgroep wijkontwikkeling aanwezig: Tamara Stein, Edip Saban, Joffrey Bloemen, Emiel Haamberg en Elly Wenneger. Gerwin Wissink van deze groep is op vakantie.
 
De ideeën en uitkomsten van de avond worden vervat in een rapport/wijkvisie. Deze visie wordt nog voor de zomer aangeboden aan de gemeente, de politieke partijen maar ook aan WBO Wonen. Inwoners van Berghuizen krijgen zo een stem over de toekomst van hun eigen wijk.
Komen dus en laat je horen! Je hebt nu de kans.
 
Woensdag 27 maart Breedwijs, wijkraadpleging Zuid-Berghuizen. vrije inloop voor iedereen vanaf 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur. Voor koffie, thee en iets te drinken wordt gastvrij gezorgd door Impuls.