Zoek
Zoek

Groeten vanuit Het Saalmerink

Met de allerbeste herinneringen denken we in Zuid-Berghuizen aan onze oud-pastor Kees van Breemen. Bijna 25 jaar werkte hij in Oldenzaal, waarvan de meeste tijd in onze Mariaparochie. Vanuit Haaksbergen stuurde onze pastor via Hallo Berghuizen een groet aan de hem zo vertrouwde Zuid-Berghuizenaren.
Een van de vele karakteristieke foto’s van pastor Kees van Breemen, die in de krant kwam, bijna vanzelfsprekend met de vertrouwde sigaar in zijn werkkamer in de pastorie van de Mariakerk. 
Emeritus-pastor K. van Breemen is verhuisd. Mijn nieuw adres is: 
Klaashuisstraat 9 (KG 107), 7481 EN Haaksbergen. 
 
Sinds 2 maart woon ik nu in Het Saalmerink. Een hele overgang. Het coronavirus heeft alles anders gemaakt dan ik had verwacht. Ook op mijn oude dag was ik gewend tussen mensen te kunnen zijn. Bijna 25 jaar werkte ik als pastoor in Oldenzaal. In 2008 nam ik afscheid en ben ik samen met mijn huisgenote Lucie Wijdemans naar Boekelo verhuisd. Als emeritus heb ik met grote regelmaat in de kerken van de Franciscusparochie en in de kapel van Het Saalmerink mogen voorgaan. Lang heb ik niet zonder zorgen in Boekelo kunnen wonen. Na een half jaar veranderde alles. Lucie werd getroffen door een beroerte. Nadien kwam daar nog een vorm van dementie bij. Toen Lucie in een verpleeghuis werd opgenomen, ben ik naar Haaksbergen verhuisd. Vier jaar geleden. Ik ging wonen 

Foto: Tubantia.