Zoek
Zoek

Koningspelen op De Leemstee

Op De Leemstee werden vrijdag de Koningspelen gehouden. Er werd afgetrapt met het lied FitTop 10 van Kinderen voor Kinderen.  Tussen de middag was er een heerlijke lunch op school.  Verder was er de Koningsloop, met als goede doel giro 555 voor Oekraïne. 
Mijn verhaal over Koningsdag 
 
Toen we om 8.30 uur binnenkwamen mochten we kletsen. Ik vond de stormbaan, het rennen met de sponsorloop en de gym heel erg leuk.
Het fruit eten was een beetje lekker en bij het middageten had ik wel 6 of 7 boterhammen gehad en het was erg lekker. We mochten even op de Chromebook laptop. We hebben nog Kahoot gedaan (en ik weet niet meer hoeveelste ik stond). Met de sponsorloop moedigde mijn moeder Charlotte me aan. Ik was heel moe. Het buiten spelen was heel erg leuk. En daarna kregen we een zakje chips van juf.
Gemaakt door Thijs Brummelhuis
 
 
Mijn verhaal over Koningsdag
 
Toen we binnen kwamen mochten we kletsen en daarna op de Chromebook laptop.
Om 9.00 uur een optreden met een nummer van Kinderen voor Kinderen.  Daarna naar het springkussen. En daarna even spelen bij het skatebaantje en touwtje trekken.
Toen gingen we naar de koningsloop; het was super leuk! We hebben een boterham gegeten, een met smeerkaas, een met pindakaas en jam, lekker toch. Iedereen was gekleed in het oranje. We kregen nog een zakje chips en als laatste naar huis en vakantie.
Gemaakt door Levi Lansink