Zoeken
Zoeken

Loterij voor overkapping op hondenspeelveld

Bij het Dieren Opvang Centrum (DOC) aan de Boerskottenlaan hebben ze een hele grote wens: een overkapping op het hondenspeelveld. Een plekje waar de honden uit de wind kunnen chillen en waar ze uit kunnen rusten in de schaduw als de zon te fel schijnt. Ze mogen er zelfs lekker in de grond wroeten.
Om voor dat nobele doel geld in te zamelen heeft vrijwilligster Isabelle Marchant een grote loterij opgezet: 500 loten met 35 prijzen. Eén lot kost 2,50 euro, speciale aanbieding zeven loten voor 15 euro. Voor de loten is inmiddels veel animo. Zaterdag werd bekend welke hoofdprijzen er zijn te winnen. De eerste prijs is een driedaags arrangement met twee overnachtingen en twee keer een vier gangen dagmenu in hotel-restaurant Van der Maas in Ootmarsum. De tweede prijs is een fotoserie door Jennifer van Maasakker van je huisdier; hond, kat, vogel, konijn of goudvis, dat maakt niet uit.
Er is nog een heel pakket aan andere prijzen te winnen. Het DOC en haar vrijwilligers zijn de vele sponsors erkentelijk voor hun bijdragen. Ze hebben voor de loterij een Facebookpagina aangemaakt: Valentijnsloterij 2023. ‘Het is echt de moeite waard en door het kopen van loten helpen mensen de honden aan een nog fijnere plek in het asiel in Berghuizen’, aldus Isabelle Marchant.
Wie liever een donatie wil geven voor de dierenopvang kan dat doen via de website https://docoldenzaal.nl/steun-ons/