Zoek
Zoek

Maandelijks ‘Deel je zorg’ café in 2024

Ook in 2024 is er elke tweede maandag van de maand in boerderij Stakenboer een ‘Deel je Zorg’ café. Deze inloop is bedoeld voor iedereen die met zorg te maken heeft. Het ‘Deel je zorg’ café biedt de mogelijkheid om mantelzorgers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.
Maandag 8 januari van 12.30-14.30 uur zijn de deuren van Stakenboer weer geopend. Uiteraard staat er dan een glaasje bubbels klaar om te proosten op het nieuwe jaar.
 
Wandelen
 
Voorafgaand aan het ‘Deel je zorg’ café biedt welzijnsinstelling Impuls de mogelijkheid samen een wandeling te maken. Die begint om 11.30 uur bij de boerderij aan de Burgemeester Wallerstraat 115. Bij terugkeer omstreeks 12.30 uur staan een lunch klaar en een glaasje bubbels. Mantelzorgers kunnen tijdens het eten van een broodje zoals gezegd anderen ontmoeten, informatie uitwisselen of gewoon even ontspannen. Alleen wandelen of alleen mee-eten mag ook.
 
Wanneer
 
Het ‘Deel je zorg’ café is elke tweede maandag geopend van 12.30-14.30 uur. De wandeling door Oldenzaal is van 11.30 uur tot 12.30 uur. De wandeling is gratis, voor de lunch vraagt Impuls een bijdrage van twee euro, contant te voldoen bij binnenkomst. Er is een mantelzorgconsulent aanwezig voor vragen over de zorg.
 
Voor meer informatie over het ‘Deel je zorg’ café of een gesprek met een mantelzorgconsulent, kan vrijblijvend contact worden opgenomen met Impuls via telefoonnummer 0541- 57 14 14 of via mail: mantelzorg@impuls-oldenzaal.nl