Zoeken
Zoeken

Met zo’n filmpje moet het lukken!

Met leerling Lieke Blanke in een hoofdrol geeft De Leemstee in een prachtig promotiefilmpje nog meer invulling aan het zo gewenste groene schoolplein.

Lieke en haar medescholieren pakken geweldig uit met hun groene schoolplein

Het project Groen-groener-groenst van basisschool De Leemstee is in de eindfase gekomen. Alle betrokkenen zijn erg tevreden met het resultaat. Voor dit project zijn de leerlingen van de school uitgedaagd door de Provincie Overijssel om een ontwerp te maken voor een groen schoolplein. Het hele proces is uitvoerig beschreven en prachtig weergegeven in een promotiefilm, met in de hoofdrol zoals gezegd Lieke Blanke. Zij weet namens alle leerlingen met veel enthousiasme en bevlogenheid te vertellen wat er beter en mooier kan.
Naast het vergroenen van het schoolplein zijn verbinding met Park Stakenkamp, alle Breedwijs-partners en buurtbewoners belangrijke en onderscheidende speerpunten.
Alle uploads van de 22 deelnemende scholen staan inmiddels online. 
 
Hoe vaker de upload van De Leemstee bekeken wordt, hoe beter. Iedereen kan bijdragen aan het succes, door met een simpele druk op de knop het idee te waarderen of te delen met anderen. Door de site wordt dan extra energie toegevoegd, die de winstkansen van De Leemstee vergroten.
 
Publieksbijeenkomst
 
Tijdens een feestelijke publieksbijeenkomst woensdagmiddag 25 april worden de ontwerpen gepresenteerd. De drie beste ontwerpen krijgen een geldbedrag om het schoolplein in 2018 ook echt te gaan vergroenen. De winnende school mag niet alleen de tegels inruilen voor groen, maar bovendien de titel ’Het groenste schoolplein van Overijssel 2018’ dragen. Het motto in De Leemstee is: Van grijs, beton en kaal gaan wij naar groen en levendig voor ons allemaal!