Zoek
Zoek

Ondernemers houden wijkkrant in de lucht

Met financiële steun van ondernemers voornamelijk uit onze eigen wijk houden wij de wijkkrant Hallo Berghuizen in de lucht. Dank aan allen. De Elsmöss Eten en Drinken, Wiggers Vastgoed en Tim Grundel Schildersbedrijf kwamen er recent bij. We kunnen er nog een paar gebruiken.
Want de redactie van Hallo Berghuizen wil graag vaker filmpjes met bescheiden reportages en interviews aanbieden op de site en de daaraan gekoppelde Facebookpagina. Daarvoor moeten we wat extra apparatuur aanschaffen. De camera hebben we al, nu nog een coronaproof uitschuifbare microfoonhengel, zender, microfoon en bijbehorende apparatuur. We hopen dit te kunnen doen met de meeropbrengst van de logo’s die de adverteerders in de lopende balk op onze website hebben. 
Graag noemen we hier onze adverteerders, naast de drie al eerder genoemde. Het zijn Velthuis Assurantiën, Medikamente Die Grenze, slijterij De Smorre, welzijnsstichting Impuls, Media Store, H. Koop Tuin- en Parkmachines, Woonboulevard Oldenzaal, Kip Installatietechniek, Tuin Totaal Oldenzaal, Diamant cafetaria en chinees afhaalcentrum, Beat Buzz partybussen, Julia Stoffen, FietZ, De Kapperij, De Lekkernij, Albert Heijn Zuid-Berghuizen, De Bloembinderij en het Twents Broodhoes.