Zoek
Zoek

Spanvöggel komt langs met perkgoed en hangplanten

Carnavalsvereniging De Spanvöggel houdt zaterdag 11 mei in onze wijk en het buitengebied de jaarlijkse bloemenactie. Van 9.30 tot ongeveer 15.00 uur trekken de carnavalisten met hun inmiddels vertrouwde wagens rond.
Muziek en wervende teksten schellen dan door de straten. Want de plantenpracht op de wagen wordt met aanstekelijk enthousiasme aangeprezen om de verkoop en daarmee de clubkas zo goed mogelijk te stimuleren en te spekken. De planten worden aan de deur verkocht. De actie is voor de vereniging jaarlijks een groot succes, ook al omdat het aanbod met zowel perkgoed als hangplanten groot is. 
De opbrengst wordt onder andere besteed aan het kindercarnaval van De Spanvöggel, dat de club koestert en met het oog op de toekomst erg belangrijk vindt. Naast contant betalen is het zaterdag 11 mei bij de aankoop van perkgoed en hangplanten mogelijk om te pinnen.
 
De Spanvöggelleu oet Berghoez’n weten het wel: ‘Met Moederdag in het vooruitzicht biedt onze bloemenactie een uitstekende gelegenheid om een mooi cadeau te vinden!’