Zoeken
Zoeken

Veel animo voor bonte middag in de boerderij

Voor de bonte middag zondag 12 februari in boerderij Stakenboer hebben zich al 35 deelnemers gemeld. ‘Ze hebben allemaal zin in een middagje vertier’, verheugt organisator en vrijwilligster in de boerderij Maria Schieving zich al op voorhand.
De stedelijk beroemde superster Salvatore Salvooooo Iërna treedt op in Stakenboer.
Van 13.30-17.00 uur zijn belangstellenden welkom. Wat hen wacht is muziek, er zijn optredens en natuurlijk wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. Optelsom van alles: een hele middag gezelligheid.

Onder meer de heer D.J. Chris uit  Almelo treedt er op met zijn drive-in discotheek en misschien komt er een dweilorkest. Een Italiaanse act wordt ten tonele gebracht door de stedelijk bekende superster Salvatore Iërna. Hij zingt onder meer Marina van componist en zanger Rocco Granata, maar ook andere meezingers. Dan treedt nog het illustere duo Paul en Nanneke op met het beroemde nummer Alle Duiven op de Dam. Bezoekers mogen carnavalesk verkleed komen, maar dat hoeft niet. Als ze maar gekleed zijn. De kosten bedragen 5 euro per persoon inclusief koffie, thee en een broodje met iets warms en een slaatje aan het eind. De drankjes zoals Spa rood, Spa blauw, Spa bubbles en Spa citroen zijn voor eigen rekening. Oh ja, aanmelden vooraf zou heel fijn zijn: stakenboer@impuls-oldenzaal.nl