Zoeken
Zoeken

Wandelen bij het Deel je zorg café

Voor iedereen die met zorg te maken heeft, is er het Deel je zorg café in boerderij Stakenboer, voorheen het mantelzorgcafé. Het Deel je zorg café biedt de mogelijkheid anderen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.
Omdat er vraag was naar beweging en buiten zijn kan er vanaf deze maand ook gewandeld worden. Voorafgaand aan het Deel je zorg café biedt Impuls namelijk samen wandelen aan. De wandeling begint om 11.30 uur bij Stakenboer aan de Burgemeester Wallerstraat 115. Bij terugkeer om 12.30 uur staat een lunch klaar. Mantelzorgers kunnen tijdens het eten van een broodje anderen ontmoeten, informatie uitwisselen of gewoon even ontspannen. Alleen wandelen of alleen mee eten mag ook.
 
Het Deel je zorg café is elke tweede maandag geopend van 12.30 tot 14.00 uur. De wandeling door Oldenzaal is zoals gezegd van 11.30 tot 12.30 uur. Het eerstvolgende café is maandag 13 februari in Stakenboer. De wandeling is gratis, voor de lunch wordt twee euro gevraagd, contant te voldoen bij aankomst. Er is altijd een mantelzorgconsulent aanwezig voor vragen over de zorg. Voor meer informatie over het Deel je zorg café of een gesprek met een mantelzorgconsulent kan vrijblijvend contact worden opgenomen met Impuls, tel. 0541 –  571414.