Zoek
Zoek

Werk aan Schapendijk begonnen

Het wegenbouwbedrijf Lansink uit Saasveld is in opdracht van de gemeente Oldenzaal begonnen met het aanbrengen van verkeersremmende maatregelen op de Schapendijk.
Het bouwbord is donderdagmiddag geplaatst op de hoek Burgemeester Wallerstraat-Schapendijk. Iedereen die daar langs komt kan zien dat er wat te gebeuren staat. Vanaf de diverse aanvoerwegen wordt verkeer geattendeerd op de afsluiting en omleidingen. Daarbij wordt rekening gehouden met de blijvende bereikbaarheid van belangrijke wijkvoorzieningen, zoals de sportvelden.
 
De gemeente reageert met de werkzaamheden op klachten van aanwonenden over frequent te hard rijden en asociaal rijgedrag. Hallo Berghuizen! berichtte eerder over de precieze maatregelen, die hier een einde aan moeten maken. Deze week is al een begin gemaakt op de T-kruising Hobbemastraat-Schapendijk. De klinkers die in het verhoogde kruisingsvlak komen staan al in rijen op pallets langs de straat. En zo wordt er elke keer een stukje van het werk uitgevoerd.
 
Lees door op onderstaande link te klikken in een eerder verschenen artikel op Hallo Berghuizen! over de verkeersproblemen op de Schapendijk: